top of page

loyal care in de wijk

Gezellig lunchen met mevrouw Räber

Wanneer je zorg verleent vanuit een warm hart bouw je een mooie band op met je klanten en hun naasten. Meneer Räber is er helaas niet meer, maar hij zal altijd een bijzonder plekje in onze harten hebben. Mevrouw Räber is en blijft voor altijd onderdeel van de Loyal familie. We gaan dan ook geregeld bij haar langs om te kijken hoe het met haar gaat.

20220108_124746[2449].jpg

Mevrouw Dorsman is dol op gezelligheid

Even gezellig lunchen en een bakkie doen? Daar kan je mevrouw Dorsman heel blij mee maken. Deze persoonlijke aandacht doet haar altijd heel goed. 

20220117_094502[2450].jpg

Boodschappen doen met mevrouw Houkamp

Mevrouw Houkamp was al heel lang niet meer zelf naar de supermarkt geweest. Nu kan mevrouw niet meer zo ver alleen lopen, maar ze wilde zó graag weer een keer zelf haar boodschapjes uitzoeken en afrekenen.

Al heel lang had ze trek in nootjes en chocola. Die wist ze dan ook meteen te vinden :) 

Mevrouw Paardekoper houdt wel van een geintje :)

Toen de dochter van mevrouw in de ochtend appte om te 'controleren' of alles goed was met moeders, maakten wij samen deze foto en stuurden dat als antwoord terug, hihihi... Mevrouw haar dochter kon het gelukkig wel waarderen.

Filmen bij mevrouw Dorsman met Omroep Max

Naar aanleiding van de post van Samantha op LinkedIn, is zij gebeld door Omroep MAX met de vraag of zij samen met mevrouw Dorsman wilde meewerken aan een opname van de omroep. Mevrouw Dorsman vond het heel leuk en heeft een hele fijne dag gehad. Ze is nu officieel BN'er van Ridderkerk.

Mevrouw Heester-Visser heeft een verwenmoment

Tijdens haar revalidatie was het tijdelijk niet mogelijk om onder de douche te gaan. Mevrouw wilde toch heel graag haar haren weer wassen. Haar lieve man is op internet op zoek gegaan naar een oplossing en vond dit opblaasbare mini badje. Mevrouw heeft op deze manier een aantal keren toch lekker haar haren kunnen wassen. 

Mevrouw Luider is 97 geworden!

Mevrouw Luider was een aantal maanden bij ons in zorg na haar ziekenhuisopname. Na een goede herstelperiode was mevrouw helemaal aangesterkt om het weer zelfstandig te doen. Ondanks dat ze nu uit zorg is, hebben we toch even een bloemetje afgegeven. Mevrouw had dit totaal niet verwacht en reageerde blij verrast!

IMG-20210812-WA0002[2453]_edited.jpg

Sander ook in de zwachtels!

De zorg saai?

Nee hoor, wij maken het wel gezellig met onze klanten en hun naasten.

Sander zijn vrouw moest dagelijks gezwachteld worden tot haar been slank genoeg was voor een elastische kous. En nee, Sander zijn vrouw is geen oud vrouwtje maar een knappe jongedame.

Zijn vrouw vroeg of ik hem op de dag waarop zij uit zorg zou gaan ook even wilde zwachtelen, zodat hij kan voelen wat zij 24/7 heeft moeten voelen de afgelopen 2 weken.

Hij zei: "Nee toch? Dat is toch zonde van je tijd?" Nee hoor, voor een leuke grap is er altijd tijd :)

Sander moest er toch echt aan geloven.

bottom of page