Nachtzorg

Het kan onverantwoord zijn om in de nacht alleen thuis te blijven. Loyal Care is beschikbaar voor verzorging, verpleging of begeleiding in de nachtelijke uren. De standaardtijden van nachtzorg zijn 23:00 – 07:00. De tijden kunnen afgestemd worden naar uw persoonlijke behoefte. Indien gewenst helpt de zorgprofessional u na de nachtzorg met het ochtendritueel en verzorgt hij of zij een ontbijt voor u.

Slaapnacht
U kunt met een gerust gaan slapen, wetende dat er een zorgprofessional bij u in huis is om te helpen wanneer dat nodig is. Dit biedt uitkomst als u minder mobiel bent of wanneer u alleen thuis zijn niet meer prettig vindt. Tijdens een slaapdienst kunt u maximaal drie keer per nacht een beroep doen op de zorgprofessional in huis. Wanneer u vaker dan drie keer hulp nodig heeft, helpen wij u graag verder met een waaknacht.

Waaknacht
Bij een waaknacht staat de zorgprofessional continue paraat. U kunt de hele nacht een beroep op hem of haar doen. U en uw naasten kunnen met een gerust gevoel de nacht in, wetende dat er een zorgprofessional over u waakt.

Hoe werkt nachtzorg via Loyal Care?
Wij plannen graag een persoonlijke kennismaking bij u thuis om uw zorgvraag te bespreken.
Wanneer wij uw wensen hebben besproken gaan wij aan de slag met het samenstellen van een vast team van zorgprofessionals die de zorg gaan verlenen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten over de vloer krijgt. Wij bespreken eerst de samenstelling met u en uw naasten en bij akkoord starten we met het inplannen van de zorg per kalendermaand. U krijgt van ons een persoonlijk aanspreekpunt toegewezen waarbij u terecht kunt voor alle vragen rondom de zorg en het team.

Kosten particuliere nachtzorg
De kosten voor nachtzorg aan huis verschillen per (persoonlijke) situatie.
De tarieven worden bepaald aan de hand van uw wensen en behoeften.