top of page

Missie                                Visie

Loyal Care Thuiszorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die hoogwaardige zorg levert aan mensen woonachtig in Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Zwijndrecht en in de Hoeksche Waard: Strijen. We leveren zorg in uw eigen woon- en leefomgeving, in alle fasen van uw leven. Loyal Care Thuiszorg is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor al uw (zorg-)vragen. Zo zorgen we ervoor dat de zorg goed geregeld is en altijd doorgaat.

Iedereen die thuis wil blijven wonen moet dat op de best mogelijke manier kunnen doen. Het is voor ons heel belangrijk dat u zelf de regie houdt, zodat u op een prettige manier in uw eigen woning kunt blijven wonen. Daarom is onze professionele dienstverlening gericht op zelfredzaamheid. Er wordt gekeken naar wat u wilt en nodig hebt en vervolgens hoe wij daar als team aan kunnen bijdragen. En omdat geen enkele situatie hetzelfde is, leveren we altijd zorg op maat.

De volgende waarden staan centraal binnen Loyal Care
Thuiszorg:

 

Bij Loyal Care Thuiszorg werken alleen medewerkers met een hart voor mensen! 

Ons uitgangspunt is het leveren van verantwoorde zorg door bevoegde en bekwame zorgmedewerkers in een veilige woonomgeving. We leveren onze zorg op basis van een gelijkwaardige relatie tussen de klant en de zorgmedewerker. Daarnaast doen we ons uiterste best om zorg te leveren die uw zelfredzaamheid en zorgonafhankelijkheid ondersteunt en in stand houdt of zelfs verbetert. U krijgt bij ons maatwerk, omdat elke persoonlijke situatie anders is. We zijn bij Loyal Care Thuiszorg nooit uitgeleerd. Daarom zijn we continu bezig om het zorgverleningsproces nog verder te verbeteren. We verdiepen ons in alles wat daar een positieve bijdrage aan kan leveren.

Loyal Care Thuiszorg onderscheidt zich van andere thuiszorgorganisaties door het leveren van betrouwbare zorg op maat met échte aandacht voor u. We kijken hierbij naar u als persoon en niet alleen naar de ziekte of de aandoening waarmee u wordt aangemeld.

Schermafbeelding 2022-02-26 om 16.35_edited.jpg
bottom of page