Verpleegkundige niveau 4

 

Iedere dag een nieuwe cliënt waardoor je geen band kan opbouwen? Loyal Care doet het anders. 

 

Ouder worden we allemaal en een ongeluk zit in een kleine hoek. Een verpleegtehuis biedt niet voor iedereen uitkomst. Het merendeel van de mensen vindt het fijn om zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te blijven wonen. De zorg van Loyal Care maakt dit mogelijk. 

 

Net zoals onze cliënten, vinden wij het fijn om dezelfde gezichten te zien. Daarom krijg je als Verpleegkundige een vaste route in de wijk. Jij zorgt ervoor dat jouw cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Je draagt bij aan hun levensgeluk en zelfredzaamheid door ze te verplegen, verzorgen of begeleiding te bieden waar dit nodig is. Als Verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die wij leveren. Je collega's overleggen met jou over veranderingen in het zorgaanbod of zorgvraag van cliënten.

 

Door de vaste route bouw je een band op met de cliënten die je verzorgt. Zo ben je beter in staat situaties in te schatten en oplossingen aan te dragen waar dat nodig is. 

 

Loyal Care

Wij zijn een jonge thuiszorgorganisatie en werken met een klein, hecht team van ervaren zorgprofessionals. Loyal Care begeleidt, verpleegt of verzorgt mensen waar dit nodig is. Daarnaast zetten wij ons in voor zelfredzaamheid.

 

Wat je krijgt:

Allereerst een enthousiast team dat staat te springen om jouw komst! Daarnaast:

 

  • Een jaarcontract voor 12-24 uur per week;

  • Bespreekbare werkdagen- en tijden;

  • Een goed salaris conform de CAO VVT;

  • ORT en reiskostenvergoeding.


Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG-niveau 3;

  • Je bent klantvriendelijk en zet cliënten altijd op de eerste plaats;

  • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;

  • Persoonsgericht en kwaliteitsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend;

  • Je bent in het bezit van eigen vervoer;

 

In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.

 

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of er een goede match is en hoe wij jouw functie binnen ons team kunnen vormgeven.

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie via info@loyalcare.nl. Heb vooraf vragen? Neem contact op met Samantha via 06-19784586