Verzorging en verpleging

Persoonlijke verzorging is een basisbehoefte. Soms lukt het door allerlei oorzaken niet om de persoonlijke verzorging zelf uit te voeren. Dit kan komen door ziekte, ouderdom of tijdens het herstel van een ziekenhuisopname. Of u voor een korte of langere periode hulp nodig heeft: Loyal Care helpt u graag!

Wilt u zo lang als dat mogelijk is thuis blijven wonen? Loyal Care biedt verpleging en verzorging aan huis zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen en behoeften. Zorg op maat staat bij ons hoog in het vaandel. 

Onze verzorgenden en verpleegkundigen zijn uiteraard bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Wij begrijpen dat thuiszorg impact maakt op uw privéleven. Daarom werken wij met een klein en hecht team. Dit voorkomt dat u meerdere keren per week een nieuw gezicht ziet. 

Loyal Care hecht veel waarde aan zelfredzaamheid. Wij vinden het belangrijk om tijdens een intakegesprek in kaart te brengen wat u allemaal zelf kan. Wij ondersteunen u bij de zaken die u op dat moment minder goed lukken. Nadat wij de verwachtingen van u en uw naasten in kaart hebben gebracht, brengen wij advies uit over hoe wij de zorg samen met u vorm kunnen geven. 

Bij ondersteuning tijdens verpleging en verzorging kunt u denken aan:

  • Het toedienen van medicatie;

  • Wondverzorging;

  • Het geven van injecties; 

  • Het verzorgen van stoma´s, sondes of katheters;

  • Het ondersteunen bij/ Uitvoeren van Persoonlijke verzorging;

  • Het ondersteunen bij/ Uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen.